Hardulea "H4rder" Catalin
IGL

Hardulea Catalin, nascut in 8 Septembrie 1998, cunoscut sub nickname-ul H4rder.

Datorita cunostintelor acumulate in cei 5 ani de CS:GO, a devenit un foarte bun IGL, drept urmare el face parte din echipa UDP si consideram ca acest rol il prinde de minune.

Este o fire calma, cerebrala si nu se lasa afectat de alti factori cand vine vorba despre acest joc.

Purice "Ciocardau" Daniel Catalin
Entry-Fragger

Purice Daniel Catalin, nascut in 27 Octombrie 2000, cunoscut sub nickname-ul de Ciocardau.La varsta de 10 ani a cochetat cu CS 1.6, iar vara anului 2014 a ales CS:GO ca joc preferat.


A facut parte din numeroase echipe de CS:GO. In prezent activeaza la UDP, avand rolul de entry-fragger si ne demonstreaza faptul ca echipa din care face parte are potential sa realizeze ceva in acest domeniu.
Este o fire ambitioasa, se adapteaza usor in orice situatie. Valorile dupa care se ghideaza sunt optimismul, devotamentul si loialitatea.

Olteanu "SAVAGE" Robert
Awp-er

Olteanu Alexandru Robert, nascut in 17 octombrie 2001, cunoscut sub nickname-ul de SAVAGE. A facut cunostinta cu CS 1.6 in anul 2008, iar in vara anului 2014 cu pasi micuti si plini de optimism a inceput sa interactioneze cu CS:GO.
A reusit intr-un timp relativ scurt sa joace in echipe de CS:GO din Romania dar si din strainatate. Face parte din echipa UDP, avand rolul de awper si second caller.
Il caracterizeaza dedicarea, perseverenta si responsabilitate. Este o fire timida si ii place sa actioneze mereu cu rabdare in deciziile pe care le ia.

Cotojman "-LUIS-" Alberto
Support

Cotojman Luis Alberto, nascut in 17 aprilie 2001, cunoscut sub nickname-ul de -LUIS- Incepand cu anul 2012 a dorit sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare incercand un joc multiplayer si anume CS 1.6, urmand ca din 2015 sa se axeze doar pe CS:GO.In prezent face parte din echipa UDP, avand rolul de support.

 


Are o personalitate puternica, dar in acelasi timp si o fire sensibila. Este o persoana energica, lucru care aduce un suflu proaspat in echipa noastra.

Tarlea "lauNX-" Laurentiu
Lurker

Tarlea Laurentiu Iulian , nascut in 10 Mai 2005, cunoscut sub nickname-ul de lauNX-. Desi este un jucator foarte tanar, a acumulat multe cunostinte in acesti 5 ani de CS:GO.
Il consideram un copil cu potential si suntem siguri ca poate ajunge in scena PRO.


Este prezent in echipa UDP, avand rolul de lurker. Ne bucuram ca face parte din echipa noastra deoarece energia lui ne aduce mereu zambetul pe buze. Este o fire optimista si are incredere in fortele proprii.