← Înapoi la postări

COUNTER STRIKE 2 E REAL

23.03.23 07:32

COUNTER STRIKE 2 E REAL

Vestea zilei din gaming e că unul dintre cele mai aşteptate jocuri din istorie e real. E vorba despre Counter Strike 2 şi nu Half Life 3, din păcate, dar tot merită un breaking news. Valve s-a axat mai mult pe proiecte ca VIVE VR şi Steam Deck, dar acum e gata să ne ofere o surpriză plăcută, sub forma lui Counter-Strike 2.

Am avut o sumedenie de zvonuri despre Counter Strike 2 de-a lungul anilor, de la debutul titlului original din anul 2000. Apoi am avut CS GO în 2012, care e încă un reper în lumea shooterelor. Moştenirea seriei a continuat cumva prin Valorant. Ei bine vestea zilei vine de la Richard Lewis, jurnalist specializat pe Counter Strike şi o sursă de mare încredere.

El coroborează informaţiile de la zvonaci şi într-un articol cu plată pe Substack a oferit detalii despre tot ce a auzit. Lewis scrie chiar că un beta ar sosi imediat, pe final de martie sau început de aprilie, poate chiar pe 1 aprilie. Valve ar fi asigurat un zbor special pentru o echipă de experţi CS GO pentru a testa jocul. Titlul va avea un tick rate de 128, va fi realizat în Source 2 şi va aduce un matchmacking superior.

Gurile rele spun că jocul se va numi de fapt altfel şi nu va fi un CS GO 2 sau CS 2. Mulţi se întreabă dacă îşi vor putea transfera sutele de skinuri şi arme speciale din jocurile vechi în cel nou. Am avut şi o scăpare recentă de la NVIDIA, cu fişierele executabile „cs2” şi „csgo2” descoperite. Jucătorii profi de CS sunt totuşi pesimişti şi unii afirmă că vom vedea de fapt doar un update: CS GO Source 2 şi atât.

Shooterul original merge bine de altfel, ajungând la un peak de 1.3 milioane de jucători chiar luna trecută.